Lägg till länk

På denna sida lägger du till din länk. Fyll bara snabbt och enkelt i de olika fälten och klicka på "Klar". Efter detta kommer vi kontrollera länken, allt för att hålla så hög standad som möjligt så vi ger Dig möjligheten till en så bra tjänst som möjligt.

Namn:
Kategori:
Url:
Länk text:
Beskrivning:

Bagarmossens BK

Bagarmossen har cirka 10 000 invånare. Förutom Byälvsvägen, som byggdes runt 1970, så är i stort sett hela Bagarmossen en välbevarad 1950-talsförort. Bagarmossen fick ett visst internationellt erkännande då stadsdelen byggdes, på grund av en konsekvent realisering av separering av gång- och vägtrafik med många gångvägar och att husen väl följer naturen.

Bagarmossen Kärrtorp bollklubb (BKBK) är en ideell förening med hemort i Stockholms stads sydöstra närförorter. Föreningen bildades 1 januari 2011 genom en sammanslagning av fotbollsföreningarna Bagarmossen BK (grundad 1999) och Kärrtorps BK (grundad 1952).