Hitta det du söker

Du har klickat dig vidare och nu kommit till sidan där du kan hitta information och länkar om bland annat Service . Vi hoppas du hittar vad du söker annars är det bara att klicka på Sitemap nedan för att hitta allt på vår hemsida samlat på en och samma plats.

Bagarmossens BK

Bagarmossen har cirka 10 000 invånare. Förutom Byälvsvägen, som byggdes runt 1970, så är i stort sett hela Bagarmossen en välbevarad 1950-talsförort. Bagarmossen fick ett visst internationellt erkännande då stadsdelen byggdes, på grund av en konsekvent realisering av separering av gång- och vägtrafik med många gångvägar och att husen väl följer naturen.

Bagarmossen Kärrtorp bollklubb (BKBK) är en ideell förening med hemort i Stockholms stads sydöstra närförorter. Föreningen bildades 1 januari 2011 genom en sammanslagning av fotbollsföreningarna Bagarmossen BK (grundad 1999) och Kärrtorps BK (grundad 1952).